banner564

Düğüm çözülecek

Eşi Nigar Erhalk’ı av tüfeği ile öldüren İbrahim Erhalk’ın cep telefonu ile gerçekleştirdiği yazışmalar mercek altına alındı

Düğüm çözülecek
banner598

 Suna ERDEN

Lefke’ye bağlı Doğancı Köyü’nde ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı 25 yıllık eşi Nigar Tevfik Erhalk’ı av tüfeği ile tek el ateş ederek öldüren İbrahim Erhalk hakkındaki cinayet soruşturması sürüyor. 
Cinayeti işledikten sonra polisi arayarak teslim olan ve ifadesinde suçunu itiraf eden zanlı Erhalk, dün ek süre talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı. 
Lefke Kaza Mahkemesi’nde yargıç Seran Bensen huzurunda görüşülen duruşmada olguları aktaran Güzelyurt Adli Şube Müfettiş Muavini Gökan Uzun, zanlı İbrahim Erhalk’ın taammüden adam öldürme, adam öldürme, kanunsuz silah taşıma ve tasarruf ile kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu suçlamalarıyla tutuklandığını söyledi.

Balistik raporu bekleniyor
Uzun, zanlı İbrahim Erhalk’ın boşanma aşamasında olduğu eşini ailevi sebeplerden dolayı tartıştığı sırada adına kayıtlı av tüfeği ile göğsüne ateş ederek taammüden öldürdüğünü ifade ederek, olayın ardından silahın ve boş fişeğin emare olarak alındığını ve beklenen balistik raporlarının henüz gelmediğini ifade etti. 
Alınacak ifadeler bulunduğunu, zanlı ile eşinin cep telefonu dökümlerinin alınacağını belirten Uzun, Erhalk’ın 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Lefke kaza Mahkemesi Yargıcı Seran Bensen de zanlı İbrahim Erhalk hakkında 4 gün ek tutukluluk emri verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473