banner564

Güneyde ikinci şok

Filipinli kadın ile kızını öldürdüğünü itiraf eden Rum ordusunda görevli Teğmenin verdiği adreste bir kadın cesedi daha bulundu

Güneyde ikinci şok
banner598

  Güney Kıbrıs’ta geçtiğimiz Pazar günü eski “Mitsero” madeninde cesedi bulunan Filipin uyruklu Marry Rose Tiburcio’nun katil zanlısı olarak tutuklanan 38 yaşındaki Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) mensubu Kıbrıslı Rum teğmen suçunu itiraf ederek tutuklandı.

   Sorgulama sırasında Tiburcio’nun 6 yaşındaki kızına ait cesedin yerini gösteren teğmen dün olay yerine götürüldü. Rum polisi bölgede araştırma yaparken, ikinci bir kadın cesediyle karşılaştı.
   Diyalog’un elde ettiği bilgilere göre; Lefkoşa’ya araba ile 15 dakika uzaklıkta bulunan bölgede yeni cesedin ortaya çıkması üzerine, olayın daha da vahim bir hal aldığını belirten Lefkoşa polisi adli şube amiri Neofitos Shailos, kimlik tespiti için otopsi sonuçlarının beklendiğini söyledi.
   Adı gizli tutulan katil Rum subayının, Filipinli Marry Rose Tiburcio ile 6 yaşındaki kızı Sierra Graze Seucalliuc’u 5 Mayıs 2018 tarihinde öldürdüğü bildirildi.
   Bir hafta içinde anne ve küçük kızın yanı sıra ikinci bir kadın cesedine ulaşılması nedeniyle güneyde herkesin şok yaşadığı kaydedildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473