banner564

‘Masaj çetesine’ baskın

14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden 23 yaşındaki Rum tutuklandı

‘Masaj çetesine’ baskın
banner598

  Limasol’da sakin 23 yaşındaki Kıbrıslı Rum’un, 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği ve şikayet üzerine tutuklandığı bildirildi.

   Haberde, 14 yaşındaki kız çocuğunun polise ihbarda bulunduğu ve söz konusu şahsın, polis tarafından tutuklanmasının ardından, Limasol Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, aleyhinde 6 günlük tutukluluk emri verildiği belirtildi.
   Gazete, bir diğer tecavüz olayının da geçen hafta Baf’ta yaşandığını; 20 yaşındaki bir şahsın reşit olmayan bir kız çocuğuna tecavüz ettiğini ve Baf Kaza Mahkemesi’nin, şahsın Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına hükmettiğini yazdı.

Para karşılığında masaj
   Bu arada Lefkoşa’nın Rum kesiminde ve Limasol’da, maddi sıkıntı çeken genç kızlara para karşılığı masaj yaptıran ve müşterilerle cinsel ilişkide bulunmaya zorlayan iki kişinin, Rum polisi tarafından tutuklandığı bildirildi.
   Fileleftheros gazetesi, Ukrayna ve Kamerunlu genç kızların, söz konusu iki kişinin zoruyla, ücreti 40 ile 120 Euro arasında değişen masaj hizmeti verdiğini ve 10-15 Euro karşılığında da müşterilerle birlikte olduğunu yazdı.
   Gazete, tutuklanan kişilerin 36 yaşındaki Yunan ile 39 yaşındaki Çinli bir çift olduğunu ve aleyhlerinde Lefkoşa Rum Kaza Mahkemesi tarafından sekizer günlük tutukluluk emri verildiğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473