banner564

Siber: 19 Nisan milat olacak

Siber, korku ve endişe vererek seçim kazanma döneminin sona ereceğini belirtti

Siber: 19 Nisan milat olacak
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, önceki gün akşam İskele’de gerçekleştirilen etkinlikte partililer ve destekçileriyle bir araya geldi. 
Yapılan açıklamaya göre, partinin ilçe binasından başlayan yürüyüş İskele Belediyesi’ne ait konferans salonuna kadar sürdü. 
Yürüyüş boyunca meşaleler yakıldı, bayraklar taşınarak sloganlar atıldı. 
Geceye Başbakan ve CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, Gazimağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali, İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay; Gazimağusa milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer, Asım Akansoy ve Arif Albayrak; Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı, MYK üyeleri ve partililer katıldı. 

Siber: Kimse halkın üstünde olamaz
Siber burada yaptığı konuşmada, seçimin çözümün, barışın, demokrasinin, hak, adalet ve güvenin seçimi olduğunu belirtti. 
Siber, “Artık korku yok, sindirme yok. Özgüvenimizi aşağıya çeken anlayışın gitmesi gerekiyor. Farklı farklı korkular yaratıldı. Korku ve endişe vererek seçim kazanma dönemi sona erecek. Makamda 35 yıl kalarak ne verildi bu halka? Biz 19 Nisan’ın bir milat olacağına inanıyoruz. Çözüm üreten, ekipleriyle çalışan, kadın-genç konularında çözümler üreten, yaşam kalitesini yükselten, ekipleriyle birlikte çalışkan bir cumhurbaşkanı olacağız” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474