banner564

Sağlık Bakanına sözlü saldırı

Limasol Hastanesi Müdürlüğü tarafından, hastanede bulunan Akdeniz Anemisi Ünitesi içerisinde, hematoloji hastalarına kemoterapi yapılması için bir oda tahsis edilmesine tepkili olan Thalassamia hastalarının, hastaneyi ziyaret eden Sağlık Bakanına sözlü saldırıda bulunduğu belirtildi. Fileleftheros Gazetesi, Thalassamia hastalarının bakanı ve yanındaki çalışanları hakaretler ve itiş-kalkış içerisinde karşıladıklarını yazdı. Sağlık bakanı, ilgililerle görüşmesinden sonra, problemin 24 saat içerisinde çözüleceği sözünü verdi ve hastanenin beşinci katında hematoloji hastalarının ihtiyaçlarının karşılanması için özel bir bölüm meydana getirileceğini söyledi. *

Sağlık Bakanına sözlü saldırı
banner598

Andreas’a 20 bin Euro ceza

Güney Kıbrıs’ta Başkanlık seçimlerine adaylığını koyan ve oy pusulasında, Guinness amblemini kullanan Andreas Evstrathiu’ya, 20 bin Euro’luk ceza kesildi.
Fileleftheros Gazetesi’nin haberine göre, Rum Hükümeti, Evstrathiu’ya öncekei gün bir mektup göndererek, aleyhindeki hukuk sürecinin tamamlandığını; oy pusulalarında Guiness amblemi kullanarak, tüm oy pusulalarının çöpe gitmesine neden olduğu ve Rum Hükümeti’ni yeni oy pusulası basmak zorunda bıraktığı için, 20 bin Euro ceza ödemesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

Baf’ta bir gelinlikçi dükkanı sahibi olan Evstrathiu, en uzun gelinliği dikerek Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmıştı. Evstrathiu, Guinness makamlarının izni olmadan, oy pusulasında amblem kullanmış ve krize neden olmuştu.

*

 

Holiganlara karşı önlem

Güney Kıbrıs’ta stadyumlara yeni bir sistem kurulacağı ve bu sistemle, holiganizmin önüne geçilmesinin hedeflendiği bildirildi.
Kurulacak olan sistem sayesinde, stadyuma girecek olan kişinin biletiyle birlikte fotoğrafı çekilecek ve adına bir hesap açılacak. Böylelikle de bu kişinin hangi koltukta oturduğu belirlenebilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 03:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474