banner564

Yine Limasol

72 yaşındaki Rum’un aracına bomba koydular

Yine Limasol
banner598

  Son zamanlarda ‘Küçük Moskova’ olarak ANILAN Limasol kentinde 72 yaşındaki bir Rum’un aracına, kimliği belirsiz kişilerce önceki gün bomba konduğu ve bombanın patlaması sonucu, aracın ön kısmının büyük hasar gördüğü bildirildi.

   Rum polisi, bombalı saldırı hakkında ayrıntı vermezken, soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini bildirdi.
   Fileleftheros gazetesinde yer alan adli haberlere göre, yine Limasol’da meydana gelen bir diğer olayda ise, bir şirketin elektrik aksamlarında meydana gelen kısa devre sonucunda, binada büyük bir yangın çıktı ve 4 itfaiye aracının güçlükle kontrol edebildiği yangında, binlerce Euro’luk hasar meydana geldi.
   Haberde, Baf’a bağlı Yermasoya köyünde de, Güney Kıbrıs’ta daimi olarak ikamet eden 38 yaşındaki Yunan’a ait aracın, Salı akşamı kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığı ve yanıcı madde dökülmek suretiyle kundaklanan araçta büyük hasar meydana geldiği belirtildi.

Kanlı pijama bulundu

   Bu arada Lefkoşa’nın Rum Kesimi’ne bağlı Strovolo’da geçtiğimizkarı-kocanın öldürüldüğü cinayetle ilgili önemli bir delilin ele geçirildiği bildirildi.
   Politis gazetesi, elde ettiği bilgilere dayanarak, polisin evde yaptığı aramalarda, “iyi saklanmış halde kanlı pijama” bulduğunu ve bu delilin, bugüne kadar yapılan araştırmalarda bulunmuş en önemli delil olup, olayı aydınlatabileceğini yazdı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473