banner564

10 yeni talihli

Samsung Galaxy cep telefonunun ikinci çekilişi yapıldı

10 yeni talihli
banner598
Diyalog Gazetesi’nin her hafta 10 okura Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının ikinci çekilişi dün noter Ahmet Çakıcı tarafından yapılışla gerçekleşti.  Diyalog TV’de canlı yayında yapılan çekilişte, cep telefonu kazanan talihli okurlar belirlendi. Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kazanan 10 talihli, kimlik kartları ile birlikte Diyalog Medya Grubu’na uğrayarak hediyelerini alabilirler.

Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının ikinci çekilişinde hediye kazanan 10 talihli okurun isimleri şu şekilde açıklandı:

1. Ayşen ÖZGİT-Demirhan
2. Gülay DOĞRAMACI-Gemikonağı
3. Gülsüme ÖZSOY-Yeniboğaziçi
4. Tahsin KAVAZ-Lefkoşa
5. Mehmet ORDU-Lefkoşa
6. Sedat SAFER-Lefkoşa
7. Leyla AKNUR-Balıkesir
8. Mehmet KASAP-Lefkoşa
9. Halil ARKAN-Bostancı
10. Ahmet BEHLÜL-Gönyeli

Üçüncü çekiliş haftaya
Diyalog Gazetesi’nin her hafta 10 okura Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının üçüncü çekilişi 16 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek ve 17 Nisan Cuma günü gazeteniz Diyalog’ta yayınlanacak.

İlk talihliler hediyesini aldı
Öte yandan 10 okura Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının birinci kampanyasında hediye kazanan talihli okurlar Diyalog Medya Grubu’na gelerek hediyelerini aldı. Her gün severek okudukları gazeteleri Diyalog’tan çamaşır makinesi kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten okurlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474