banner564

15 kişi hastanelik oldu

Sabah saatlerinde otelin düğün salonunda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü

15 kişi hastanelik oldu
banner598
Gazimağusa’ya bağlı Yeni Boğaziçi bölgesinde bulunan Salamis Otel’in ikinci katındaki düğün salonunda, dün saat 10.00 sıralarında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. 
   Çok sayıda itfaiye aracı yangına müdahale ederken, dumandan etkilenen 15 kişi hastaneye kaldırıldı.
   Polisten alınan bilgiye göre yangın, otelin düğün salonunun damındaki izolasyon çalışması sırasında meydana geldi. İtfaiye ekiplerinni müdahaleleri sonucu saat 11.30 sıralarında kontrol altına alınan ve 12.30 sıralarında tamemen söndürülen yangın sonucunda, düğün salonunun çatısı tamamen kül olurken, salondaki eşyalar kısmen yanarak zarara uğradı.
   Turizm ve Çevre bakanı Fikri Ataoğlu, yangın sonrasında otele giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Otel çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Ataoğlu, 23 Nisan gibi güzel bir günde böylesi bir yangının çıkmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 
   Düğün salonunun damındaki kaynak çalışmaları sırasında meydana gelen kıvılcımların, izolasyona sıçraması sonucunda yangının çıktığı bilgisinin kendisine aktarıldığını söyleyen Ataoğlu, bazı kişilerin dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Katip Demir: Üzücü bir durum

   Yangın sonrası otele gelen Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ise, yangının izolasyon çalışmaları esnasında çıktığını ve dumandan etkilenen bazı kişilerin hastaneye kaldırıldığı bilgisini aldığını söyleyerek, bölgede bulunan 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangının kendileri için oldukça üzücü bir durum olduğunu dile getirdi.

İtfaiye, yangına zamanın
da müdahale etti  

Bazı kişiler dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılırken; itfaiye görevlileri alevlere ve dumana aldırış etmeden yangını söndürmeye devam etti

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473