banner564

Üreticiler zor durumda

Sosyal Demokrat Parti, İncirli halkının sorunlarını dinledi

Üreticiler  zor durumda
banner598
Sosyal Demokrat Parti (SDP) İncirli köyünü ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.
SDP Başkanı Tözün Tunalı, köydeki üreticilerin hayatlarını zorluk içinde sürdürmeye çalıştığını, ürettiklerini satamamanın sıkıntısını yaşadığını belirterek, “Gençlerin işsizlikle mücadele etmesi bizleri üzmektedir. Yıllardır ülkemizdeki hiçbir köye gerekli yatırımlar maalesef yapılmamaktadır. Bu nedenle köyden kente göçler devam etmektedir. Bizler göreve geldiğimiz gün üreticilerimizin ürettiği tüm ürünlerin ihraç edilmesi için çalışacağız” dedi.
SDP’den yapılan açıklamaya göre, İncirli köyünü ziyarette Başkan Tözün Tunalı’ya, Başkan Yardımcıları Reşat Soylukal ve Turgut Ceyda, Mağusa İlçe Başkanı Tamer Karakaşlı ile Başkan Yardımcısı Kadir Barut eşlik etti.
Tunalı, İncirli kulüp binasında köy halkına yaptığı konuşmada, köyün büyük sorunları bulunduğunu bildiklerini, partinin amacının insanlar arasında ayrımcılık yapılmaması olduğunu ve SDP’nin gerçek halkın partisi ve halkın desteğiyle kurulmuş bir parti olduğunu kaydetti.
Tunalı, SDP’nin sosyal demokrasiyi ülkeye getirmek için mücadele vereceğini, adaletin var olduğu hukukun üstünlüğünün yerleşmesini istediğini, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılıkla ekonomiyi güçlendirmek için yoğun çalışma yaparak programını hazırladığını kaydetti.
Tunalı konuşmasında, İncirli Spor Kulübü’nün çok zor şartlarda gençlere spor yaptırarak gençleri motive etmesini de takdirle karşıladıklarını belirterek başkan ve yöneticilerini kutladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474