banner564

3 ay orada yaşamış

Paşaköy’deki marketten 8 karton sigara ile 7 şişe alkollü içki çaldığı gerekçesiyle aranan Öner Yalçın, harabe durumdaki bir binanın damında yakalandı

3 ay orada yaşamış
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Paşaköy’de, yaklaşık 3 ay önce, bir markete girerek 8 karton sigara ve 7 şişe içki çalarken ve güvenlik kamerası görüntülerine takılan Öner Yalçın’ın 3 ay süren kaçak macerası harabe durumdaki bir binanın damında son buldu. Polis tarafından önceki gün tespit edilen zanlı Öner Yalçın, dün tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Enis Özdemir, zanlının 31 Ocak 2017 tarihinde, saat 02.30 sıralarında, Paşaköy’de bulunan “Paşam” isimli marketin, alüminyum penceresini açarak market içerisine girdiğini ve 8 karton sigara, 6 şişe rakı ile 1 şişe viski sirkat ederek, aynı pencereden çıkarak “dükkan açma ve sirkat” suçunu işlediğini söyledi. 

“Kamerada yüzü net olarak görülüyor…”
Marketin güvenlik kamerası kayıtlarında zanlının yüzünün net olarak görüldüğünü  ve o tarihten beri aranan şahıs olarak ilan edildiğini anlatan Özdemir, zanlının önceki gün Paşaköy’de harabe durumdaki bir binanın damında tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Soruşturmanın henüz yeni başladığını bildiren Özdemir, mahkemeden süre talep etti. 

Yalçın: Olayı abartıyorlar
Mahkemede söz alan zanlı Öner Yalçın ise “ben sadece ekmek ve sigara çaldım, içki falan çalmadım, abarttıkları sayıda sigara da çalmadım” diyerek kendini savundu. Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmsına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473