banner564

3 bin liraya satın almış

Gönyeli’de gerçekleştirilen operasyonda evinde 25 gram uyuşturucu ve hassas terazi bulunan Momen Aboraas tutuksuz yargılanacak

3 bin liraya satın almış
banner598

 Gönyeli’deki evinde yapılan aramada 25 gram hintkeneviri, uyuşturucu tartımı için kullanılan hassas terazi ve uyuşturucu öğütücüsü ele geçirilen Momen Aboraas hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Momen Aboraas dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, 2 Ağustos 2019 tarihinde saat 10.10 sıralarında Momen Aboraas’ın evinde yapılan aramada 25 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olan bir adet öğütücü ile hassas terazi bulduklarını söyledi.
Polis, evde yapılan aramada uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 7 bin 150 TL, 620 Dolar, Bin 100 Euro’nun da emare alındığını belirtti. 
Tutuklanan zanlının ifade verdiğini belirten polis, Momen Aboraas’ın maddeyi Türkiye’den KKTC’ye içmek amaçlı birinin yönlendirmesiyle 3 bin TL karşılığında 30 gram olarak satın alıp, ithal ettiğini itiraf ettiğini kaydetti. 

Öğrenci olması göz önünde bulunduruldu
Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, ancak zanlının etki edemeyeceğini ifade ederek, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, üniversite öğrencisi olan zanlının bir kişinin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474