banner564

3 milyon bulunamadı

Gökhan Naim cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor

3 milyon bulunamadı
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 13 Mart akşamı silahlı saldırıda öldürülen ve 3 milyon TL’ye yakın parası çalınan Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor. 
Olayda çalınan paranın KKTC’de olduğunu düşünen polis, bu yönde araştırmalarını sürdürürken, önceki akşam bir şüpheli daha gözaltına alındı. 
Ancak yapılan soruşturma sonucu gözaltına alınan M.A.’nın (E-50) cinayetle ilgisi olmadığı belirlendi. 
Zanlı M.A. mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakılırken, olayı organize eden Zahid Masood’u güneye kaçırdığı gerekçesi ile tutuklu bulunan Hüseyin Erseyis ise dün Askeri Mahkemeye çıkarıldı.
Askeri Mahkeme, Hüseyin Erseyis’i tutuksuz yargılanmak üzere teminat ise sebrest bıraktı. Zanlı 10 bin TL nakit teminat yatırması ve KKTC vatandaşı iki kefilin 100’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 

5 kişi aranıyor
Bu arada şu anda tutuklu sayısı 3 aranan zanlı sayısı ise 5 olarak açıklandı. 
Faiz Ul Hassan ve Bilal Ahmad 3 ay süreyle tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilirken, 3 zanlının polisteki tutukluluğu devam ediyor. 
Azmad Ali Virk, Ali Hasan, TanveerAhmad, İmran Arshan ve ZahidMasood isimli zanlılar ise arananlar listesinde bulunuyor. 

Ne olmuştu
Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim, 13 Mart akşamı işten evine giderken, beyaz bir araçtan inen üç şahıs, silahı doğrultup elindeki para dolu çantayı istemişti. Naim çantayı vermek istemezken, zanlılar önce keser ile saldırmış ardından yanlarındaki silah ile 6 el ateş açmıştı. Naim, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu bedenine isabet eden 4 kurşun nedeni ile ağır yaralanmış, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti.
Olayın ardından Pakistanlı zanlılar teker teker yakalanmış, bazı faillerin de güneye kaçtığı belirlenmişti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473