banner564

Halk kudretini sandığa yansıtacak

Özersay, “İnsanlar artık geçmişe değil, geleceğe oy verecekler ve bunu sessiz sedasız yapacaklar” dedi

Halk kudretini sandığa yansıtacak
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ni ve Maraş’ta yer alan seçim ofisini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, sorunları dinleyerek düşüncelerini açıkladı.
Yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, ülkede var olan siyasi yapı nedeniyle insanların kime oy vereceğini söylemekten çekindiğini, bu nedenle anketler yoluyla sonuçların tahmin edilemeyeceğini söyleyen Özersay şöyle devam etti:
“Kimse kendi kendini kandırmasın, vatandaşın her ortamda hangi isimleri konuştuğu bellidir. İnsanlar artık geçmişe değil, geleceğe oy verecekler ve bunu sessiz sedasız yapacaklar. Sokaklara dökülüp bayrak sallamadan verilen destek, seçim günü verilecek destek bu ülkede pek çok kişiyi şaşırtacaktır. Bu seçimi kazanacağıma, Kıbrıs Türk halkının kendi kudretini sandığa yansıtarak gerçek bir değişime ve başarıya imza atacağına inanıyorum. Halkın sağduyusuna güveniyorum.”
Bağımsız aday Kudret Özersay “artık bu tahminleri bir kenara bırakıp vatandaşın sağlıklı bir seçim yapabilmesi için halk iradesine saygı gösterilmeli ve algı yönetme operasyonlarıyla halkı yanıltmaya çalışılmaktan vazgeçilmelidir. Halkın düşüncesini ve kararını etkilemeye dönük bu tür hamleler artık ülkemizde itibar görmüyor. Halk nezdinde güvenirliği kalmayan yöntemlerle uğraşacaklarına halkın önüne çıkıp verdikleri genel ve soyut taahhütlerin içini doldursunlar. Bu taktikleri artık kimse yutmuyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474