banner564

4 kişi aranıyor

Girne Galata Sokak’taki bir adrese baskın düzenleyen polis, üç tür uyuşturucu madde ele geçirdi, iki kişiyi tutukladı

4 kişi aranıyor
banner598

 Suna ERDEN

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri önceki gün aldıkları bir ihbar üzerine Girne Galata Sokak’ta yaşayan Mahmut Havalar ile Mehmet Sakar’ın birlikte kaldığı eve baskın düzenledi. Evde arama yapan polis, uyuşturucu hap, kokain ve hintkeneviri ele geçirdi. Uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi de bulan polis, ayrıca madde satışından elde edilen 50 dolar ve 4 bin 995 TL ele geçirdi. Polis, Havalar ile Sakar’ı gözaltına alarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkardı. Duruşmada iki zanlının yanı sıra suçla bağlantılı 4 kişinin daha arandığını açıklandı.
Soruşturmayı yürüten polis, önceki gün 16.30 -17.30 saatleri arasında, Girne’de zanlıların birlikte kaldığı evde yapılan aramada ele geçirilen maddeleri açıkladı. 
Polis, evde yaptıkları aramada 105 adet uyuşturucu hap, bir gram hintkeneviri ve bir gram kokain bulduklarını söyledi. 
Polis, ayrıca üzerlerinde kokain kalıntısı olan hassas terazi, tabak, rulo şeklinde bir adet 100 dolar ve kredi kartının da yapılan aramada tespit edildiğini açıkladı.

Maddeler analize gönderildi
Gözaltına alınan zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiklerini kaydeden polis, uyuşturucu maddelerin analize gönderildiğini ve sonuçların beklendiğini söyledi. 
Polis, suçla bağlantılı ismi tespit edilen bir şahıs ile isimleri henüz tespit edilemeyen üç şahsın daha arandığını belirterek, zanlıların soruşturma amaçlı bir gün tutuklu kalmalarını talep etti.
Mahkeme, zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474