banner564

40 saatlik çaba onurlandırıldı

Mersin’den Kuzey Kıbrıs’a yüzen Vakkas Altınbaş’a, Berlin’de turizm ödülü verildi

40 saatlik çaba onurlandırıldı
banner598
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 2015 kapsamında düzenlenen Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri’nde Kuzey Kıbrıs turizmine katkılarından dolayı ödüle layık görüldü. 
Vakkas Altınbaş, geçtiğimiz yıl işadamlarını Kuzey Kıbrıs’a yatırıma davet etmek, beraberlik ve barışın gücüne dikkat çekmek amacıyla Mersin’in Anamur ilçesinden Girne’ye, 90 km’lik mesafeyi 40 saat kulaç atarak aşmıştı.
9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri, ITB Fuarında Türkiye standında törenle sahiplerine taksim edildi. Ödül kazanan isimler, 18 bin yerli ve yabancı turizm profesyoneli, seyahat acentesi, tur operatörü ve otel çalışanının oylarıyla belirlendi.
Kuzey Kıbrıs’ın Türkiye’ye yüzme mesafesi kadar yakın olduğuna dikkat çeken Vakkas Altınbaş; turizm, eğitim, sağlık turizmi ve bunlar gibi birçok alanda yatırım için çok elverişli olduğunu mesajını iletmişti. Kuzey Kıbrıs’ı sağlık, spor, wellness ve SPA olanaklarını gündeme taşıyan Vakkas Altınbaş, çok sayıda farklı projeleri Kıbrıs’a kazandırmak için uluslararası arenada profesyonel çalışmalar sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474