banner564

45 gün bekleyecek

2 kiloya yakın uyuşturucudan tutuklanan Kader Felek Cezaevi’ne gönderildi

45 gün bekleyecek
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’ye bağlı Lapta sınırları içerisinde bulunan ormanlık alanı kendine zula yeri yapan ve polisin gerçekleştirdiği pusu operasyonunda uyuşturucu alırken 1 kilo 700 gram bonzai ile suçüstü yakalanan Kader Felek hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. Zanlı 11 günün ardından dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis, Kader Felek’in 1 Nisan tarihinde Lapta’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 618 gram bonzai ile suçüstü yakalandığını anlattı. Polis, zanlının ithal ettiği uyuşturucu miktarının 2 kilo olduğuna dikkati çekerek, tasarrufunda 1 kilo 618 gram, verdiği miktarın ise 381 gram olduğunu belirtti. Kader Felek’in aleyhine getirilen uyuşturucu “İthal”, “tasarruf” ve “verme” suçlarını kabul etmediğini ifade eden polis, zanlının benzer suçlardan birçok davası olduğunu kaydetti. 

“Serbest kalırsa kaçabilir…”
Polis, zanlı Kader Felek’in tasarrufunda bulundurduğu uyuşturucunun miktarına dikkati çekerek, ağır cezalık bir suç olduğunu söyledi. Zanlının serbest bırakılması durumunda yargılanmadan kaçabileceğini ifade eden polis, 45 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesini talep etti.
Yargıç Gökhan Asafoğulları, uyuşturucunun miktarına dikkati çekerek zanlının ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için 45 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473