banner564

 6 ayda 7 suç

Sürekli alkol alıp çevreyi rahatsız edecek şekilde davranan 45 yaşındaki Romanyalı Valentina, Hisarköy halkını canından bezdirdi

 6 ayda 7 suç
banner598

Suna ERDEN
Lapta’ya Hisarköy’de yaşayan 45 yaşındaki Romanyalı Valentina Kambilili,  herkesin başına bela oldu. 
Sürekli alkol alıp çevreye rahatsızlık veren, geceleri sokaklara çıkıp komşularına saldırdığı öne sürülen zanlının son altı ayda 7 ayrı benzeri suç işlediği, askıda sarhoşluk ve rahatsızlık verme suçlarından 3 davası olduğu öğrenildi.
İddiaya göre zanlı önceki gün de alkolün etkisiyle gece saat 23.00 sıralarında evinden çıkıp yolda yürürken, karşılaştığı bir komşusuna saldırdı. Zanlı daha sonra başka bir komşusunun kapısını çalıp, hakaretler yağdırdı.
Hisarköy sakinlerinin şikâyeti üzerine gözaltına alınan zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Valentine Kambilili’nin önceki gece saat 23.00 sıralarında 288 promil alkol tesiri altında Hisarköy’de meydana gelen sarhoşluk, rahatsızlık ve itale-i lisan suçlarından tutuklandığını söyledi.
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, KKTC vatandaşı olduğunu belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473