banner564

7 bin TL ödediler

Salamis Otelde çıkan yangında ihmalleri olduğu öne sürülerek tutuklanan Ayhan Baskın ile Özkan Baskın kefaletle serbest kaldı

7 bin TL ödediler
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’ndeki Salamis Otelde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen yangında ihmalleti olduğu iddia edilen Ayhan ve Özkan Baskın yeğenler, soruşturmalarının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
   Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlıların 23 Nisan 2016 tarihinde saat 10.00 sıralarında Salamis Otel’de bir inşaatın çatısında kaynak yaptıkları sırada ihmalleri sonucu kaynaktan çıkan kıvılcımlar ile yangına sebebiyet verdiklerini ve otelde büyük maddi hasar meydana geldiğini anımsattı.
   Zanlıları hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Yıldırım, zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla zanlıların 3 bin 500’er TL nakdi kefalet ödemeleri ve KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin lehlerinde 100’er bin TL’lik kefalet senedi imza etmeleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474