banner564

“Acı reçete şart”

Arıklı, ülkede yaşanan ekonomik krizin gelip geçici olduğunu savunarak bazı önerilerde bulundu

“Acı reçete şart”
banner598

 Yeniden Doğuş Partisi (YDP) önceki akşam İskelede halka açık toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, ülkede yaşanan ekonomik krizin gelip geçici olduğunu, hükümetin acil önlemler alarak piyasayı ve vatandaşı rahatlatması gerektiğini, bunu yaparken de kararlı olmasının büyük önem arz ettiğini söyledi.
Her ekonomik krize giren ülkede yapıldığı gibi kendileri için de acı bir reçetenin şart olduğunu savunan Arıklı, “Bu acı reçeteyi öncelikle zengin ve refah içinde yaşayan kesimlere içirmek gerektiği” görüşünü ifade etti.
Hükümeti iyi niyetli olarak gördüklerini ve ek mesailer konusunda atacağı adımlara destek olacaklarını ifade eden Arıklı, bütçede ek mesailere ayrılan 140 milyon TL olduğunu, düzgün bir vardiya düzenlemesiyle bu ek mesaileri n büyük oranda ortadan kaldırılabileceğini kaydetti.
Arıklı, bu 140 milyon liraya en az 2000 yeni genç insana istihdam yaratılabileceğini de belirtti.
Arıklı ekmek fiyatlarının zamlanmasını eleştirirken, dövizle kira ödemelerine yapılan düzenlemeye ise destek verdiklerini kaydetti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 6 yıl Önce

KKTC devlet mi? Eğer devlettir diyorsanız devlet olmanın gereğini yapmalı ve kendiparasını basıp dolaşıma sokmalı.Tüm yabancı paraları da yasaklamalı.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473