banner564

Açlık çekiyor

Süpermarketten kıyma ve donmuş tavuk çalan Ramazan Korkmaz, son anda fark edilince aldıklarını atıp kaçtı

Açlık çekiyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da bir süpermarketten, bir buçuk kilo kıyma, 2 kuzu döş ve 4 paket donmuş tavuk çaldığı iddia edilen Ramazan Korkmaz, 3 gün sonra tespit edilip gözaltına alındı. İddialara göre zanlı 16 Mayıs’ta alış veriş yapmak için girdiği marketten etleri alarak, parasını ödemeden çıkmak istedi. Son anda fark edilen zanlı, çaldıklarını marketin yanındaki boş arsaya atarak koşarak uzaklaştı. Kimliği tespit edilen zanlı önceki gün yakalandı. Zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlının, 16 Mayıs 2019 tarihinde, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir süpermarketten, bir buçuk kilo kıyma, 2 adet kuzu döş ve 4 paket donmuş tavuk sirkat ettiğini söyledi.
Zanlının, 19 Mayıs 2019 tarihinde Gazimağusa’da tespit edilerek tutuklandığını, sirkat ettiği malzemelerin ise süpermarketin yakınlarında,  tarla içerisinde bulunduğunu anlatan Hafız, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının, 20 bin TL tutarında şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.
Bu arada zanlının, yakın arkadaşlarına bir süreden beri açlıktan şikayet ettiği iddia edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474