banner564

“Adam gibi adam”

İlk yurtsdışı ziyaretini dün KKTC’ye yapan Erdoğan’ı, Ercan Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık karşıladı

“Adam gibi adam”
banner598
Serap Turan EVRAN
İlk yurtsdışı ziyaretini dün KKTC’ye yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ercan Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Sıcak havaya aldırmayan vatandaşlar, Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görmek için Ercan’a akın etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı alana vatandaşlar, yoğun güvenlik önlemleri altında alındı. Erdoğan’ı yakından görecekleri için hem çok mutlu hem de çok gururlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Sanırız dünyaya böyle adaletli bir lider henüz gelmedi. Biz bugün her şeyi ona borçluyuz diyebiliriz. Adam gibi adam o” diyerek duygularını seslendirdi.
Recep Tayyip Erdoğan, “Hoş Geldiniz Sayın Cumhurbaşkanı, Hoş Geldiniz Halkımızın Cumhurbaşkanı” “Dünya Durdu Türkiye Yürüyor, Türkiye ile KKTC Büyüyor” gibi pankartlarla karşılandı. Ayrıca Erdoğan’ın konuşması sırasında AK Parti pankartları ile KKTC ve TC bayrakları da açıldı.

Vatandaş Erdoğan için ne dedi? 

Halil Ülkü
Kendisini yakından göreceğimiz için hem çok mutlu hem de çok gururluyuz. Bizim için çok değerli bir insan. Türkiye için yaptıklarını yakından takip ediyoruz. Kıbrıs’ta yaşayan bir Türkiye vatandaşı olarak, Dünyanın neresinde olursak olalım, Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyorum. 

Hülya Somuncu
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için Vadili’den geldik. Çok sevinçli ve mutluyuz, günlerdir bu günü bekliyorduk. Sanırım dünyaya böyle adaletli bir lider henüz gelmedi. Biz bugün her şeyi ona borçluyuz diyebiliriz. 


Ali Günel
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geldiği için çok memnun olduk. Tüm dünyaya Türk Milleti’nin sesini duyurduğu için, atılımlar yaptığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Biz sabah erken saatlerde Kaplıca’dan geldik. O bizim için kalkmış Türkiye’den gelmiş, biz karşılamaya gelmişiz çok mu, onun için yollar feda olsun. 

Gökmen Demir
Seçim döneminde biz Kaplıca olarak Sayın Cumhurbaşkanımız için çalıştık; pankartlar astık. 
Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Biz de buraya karşılamaya geldik, oy verdiğimiz insanı yakından görmek istedik.  

Nurseza Erbay
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Onu çok seviyoruz, Allah başımızdan eksik etmesin. Bence Türkiye, Tayyip Erdoğan ile birlikte daha da ileriye gidecek. Sırf onu karşılamak ve daha yakından görmek için çocuklarımla birlikte Gazimağusa’dan geldik. 

Şenol Türüt 
Allah bundan sonraki süreçte yolunu açık etsin, bizim de başımızdan eksik etmesin. işimizi gücümüzü bıraktık, Girne’den onun için geldik. Seçimlerde oyumuzu da zaten Recep Tayyip Erdoğan’a verdik. 

Hüseyin Çakır 
Çok kalabalık olur diye düşünmüştüm, ama buraya gelince utandım. Koskoca Cumhurbaşkanı’nı evden çıkarken 10 bin kişi uğurluyor, KKTC’de çok az insan karşılıyor. Ama ben yine de kendi adıma şanslıyım, en azından yakından görmüş olacağız. 

Mehmet Çavdar 
Hoş geldi sefalar getirdi, biz de Cumhurbaşkanımızı görmek için İskele’den çıktık buralara geldik. Ben Tayyip Erdoğan’ı çok uzun zamandır seviyorum. Hatta onun için çok kişi ile tartıştım, eleştirenlere hep yanıt verdim. Şimdi de diyorum; daha 1 tane çocuğunu idare edemeyenin, Erdoğan’ı eleştirmeye hakkı yok. Çünkü o adam koskoca bir ülkeyi idare ediyor. 
 
Fatma Solmaz – Ak Kıbrıslılar Grubu Başkanı 
Dünya reisi, Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamak için kampanya başlattık. Adına da AK Kıbrıslılar dedik. Türkiye’deki oluşumun ve değişimi Sayın Erdoğan’dır. Burada da AK Parti’yi destekleyenler var ve biz de onlardanız.  Türkiye’nin gelişmekte olduğu; eğitimden, sanayiye kısacası her alandaki yenilikleri KKTC’de de var olmasını istediğimiz için Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Her türlü organizasyonda da Sayın Erdoğan’a destek veriyoruz. 

Ercan’dan notlar...
Özel Harekat Timleri, kuş uçurtmadı. Neredeyse her binanın üstünde bir özel hareket polisi vardı. 


YDÜ Kurucu Rektörü Suat Günsel de Erdoğan’ı karşılayanlar arasındaydı. 


Din İşleri Başkanı Talip Atalay da Ercan’daki karşılama törenindeydi. 


Adıyamanlı bir vatandaş, sesini yazı ile duyurmaya çalıştı 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474