banner564

Adaylara moral verdi

Dikmen’deki şölene katılan Eroğlu, “Ülkede ne eser var ise o eserin altındaki imza UBP’nindir” dedi

Adaylara moral verdi
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) seçim çalışmaları çerçevesinde Dikmen’de şölen düzenledi. 
Buluşmaya UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, 3’nci Cumhurbaşkanı ve UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu katıldı. 
Şölende kalabalığa seslenen UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün ile 3’ncü Cumhurbaşkanı Eroğlu, ülkede yaratılan her eserin Ulusal Birlik Partisi dönemlerinde gerçekleştiğini ifade ettiler. Seçimde parti içi birlik mesajları verildi ve hedefin tek başına iktidar olduğu vurgulandı. 

Özgürgün: Geçmişimize sahip çıkıyoruz
Dikmen’deki şölende konuşan Başbakan ve UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün bir buçuk yıllık iktidarları döneminde her kesime ve her şeye iyi niyet ve gayretle dokunduklarını, ülkeyi bir buçuk yıl önceki zihniyetten kurtardıklarını söyledi.
Özgürgün, “Bir buçuk yılda yaptıklarımız teminatımızdır. Beş yıl görev istiyoruz yapacak çok şeyimiz var” dedi.

“Bizim sadece tek muhalifimiz yok ...”
Özgürgün bir buçuk yıl iktidarları döneminde her kesime ve her şeye iyi niyet ve gayretle dokunduklarını, sağlıktan sosyal sigortalara, tarımdan çiftçiye ülkeyi toparladıklarını ancak sadece tek bir ana muhalefet partisi ile değil, Cumhurbaşkanı muhalefeti ile de karşı karşıya olduklarını savundu.

“UBP asla umut yok demedi…”
 “UBP asla umut yok demedi” diyen Özgürgün, bir  buçuk yıl önceye göre her şeyin çok daha düzgün olduğunu kaydetti.
Partililere coşkulu bir atmosferde hitap eden Başbakan Hüseyin Özgürgün, yeni bir enkaza ülkenin tahammülü olmadığını daha düne kadar yaşananların unutulmaması gerektiğini söyledi. 

Eroğlu: partimizi ileriye taşımalıyız
Etkinlikte konuşan ve partide kırgınlıkların geçici olduğunu, şimdi birlik ve birleşme zamanı olduğunu söyleyen 3’nci Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu, üye ve seçmenlerden mühür vurmalarını istedi. 
“Partimizi ileriye taşıma günleridir. Bu boynumuzun borcudur. Bu kurduğumuz devletin yaşatılması için UBP’nin iktidarına ihtiyaç vardır. Ülkede ne eser var ise o eserin altındaki imza UBP’nin imzasıdır” diye konuşan Eroğlu,  güçlü iktidar olmanın her şeyden önemli olduğunu vurguladı. 

Adaylar, Lefkoşa’da ziyaretlerde bulundu 
Öte yandan UBP’nin 7 Ocak seçimlerinde yarışacak olan milletvekili adayları, Lefkoşa gezisi kapsamında, Sönmezliler Ocağı, Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği ve TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474