banner564

Adı çıkmış 9’a inmez 8’e

“Uyuşturucudan yakalanan herkes benim adımı veriyor” diyerek dert yanan Nadir Hassan Marzouk, bu işten vazgeçtiğini iddia etti

Adı çıkmış 9’a inmez 8’e
banner598

 Suna ERDEN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Gönyeli’de 2 gram hintkeneviri ile yakalanan ve şu anda poliste tutuklu bulunan zanlı Muhammed Saaded’e uyuşturucu maddeyi verdiği tespit edilen Nadir Hassan Marzouk gözlatına alındı.
Zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Tutuklu kalması talep edilen zanlı, “Eskiden uyuşturucu satıyordum, artık yapmıyorum ama her yakalanan benim adımı veriyor” diyerek savunma yaptı. 
İddiaları aktaran polis, 6 Haziran 2018 tarihinde alınan  ihbar üzerine Gönyeli’de bir apartmanda yapılan aramada zanlı Muhammed Saaded’in pantolonun sağ ön cebinde ayrı ayrı kâğıtlara sarılı 2 gram hintkeneviri uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının tutuklanmasının ardından vermiş olduğu ifadesinde söz konusu maddeyi zanlı Nadir H. Marzouk’tan aldığını söylediğini, bunun üzerine zanlı Marzouk’un önceki gün tespit edilerek tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, kayıp olduğunu belirterek şuan polis hücresinde tutuklu bulunan zanlı Saaded ile zanlı Marzouk’un davasının birleştirileceğini söyledi ve zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Kim yakalansa benim adımı veriyor”
Mahkeme zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verirken söz hakkı alan zanlı eskiden uyuşturucu sattığını artık bu işi bıraktığını ve geçmişinden dolayı her yalananan zanlının ismini verdiğini öne sürdü. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474