banner564

Aile yakın takipte

Eşi Nigar Tevfik’i av tüfeği ile öldüren eşi İbrahim Erhalk dün mahkemeye çıkarıldı

Aile yakın takipte
banner598

 Suna ERDEN

Boşanma aşamasında olduğu eşi Nigar Tevfik'i av tüfeği ile vurarak öldüren İbrahim Erhalk dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Davanın dünkü oturumunu Nigar Tevfik’in kız kardeşleri ile yakın akrabaları da takip etti.
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi ve Yargıç Temay Sağer’in huzurunda görüşülen davada sanığın avukatı Mustafa Asena hazır bulundu. 
Mustafa Asena, davaya konu ses kayıtlarını sanıkla birlikte cezaevinde dinleyebilmesine olanak sağlanmasını talep etti. 
Başsavcı Yardımcı Muavini Ahmet Varol, davanın olgularında savunmayla birkaç husus dışında uzlaşıya vardıklarını söyleyerek, 1 Mart 2019 tarinde  davanın olgularını vermek için hazır olacağını beyan etti.

Ses kayıtları dinlenecek
Başkan Fadıl Aksun, davanın olgularının dinlenmesi için davayı bugüne erteledi ve ses kayıtlarının sanığa dinletilebilmesine cezaevi yönetimi tarafından olanak sağlanmasına direktif verdi. 
Bu arada mahkemeye gelen Nigar Tevfik’in yakınları adaletin tecellisini görmek için duruşmaya geldiklerini ifade etti.
Doğancı’da 27 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen olayda 61 yaşındaki İbrahim Erhalk, 52 yaşındaki 32 yıllık eşi Nigar Tevfik Erhalk’ı, tasarrufunda bulunan av tüfeğiyle, göğsüne tek el ateş ederek öldürmüştü.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
1 mart 2019 çekilişinde kazanan kişiler
1 mart 2019 çekilişinde kazanan kişiler - 5 yıl Önce

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473