banner564

Tedavisi çok pahalı

Marketten Bin TL çalan 25 yaşındaki genç, mahkemede söz alarak “Bunu annem için yaptım” dedi

Tedavisi çok pahalı
banner598

 Suna ERDEN

   Girne’ye bağlı Çatalköy’de faaliyet gösteren Yiğiter isimli marketten hırsızlık yapan U.Ç. (E-25) dün teminat için çıkarıldığı mahkemede her şeyi annesi için yaptığını öne sürdü.  
Annesinin beyninde tümör olduğunu, sürekli tedavi alması gerektiğini ve her seansın 4 bin 500 TL’ye mal olduğunu söyleyen zanlı, “Annem içim mecbur kaldım. Çaresizdim” dedi.
Çatalköy’de Beşparmak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Yiğiter isimli marketten hırsızlık yapan U.Ç. (E-25) dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddialar aktarılarak teminat talep edildi. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 7 Şubat 2019 tarihinde Yiğiter isimli markete arka kapıdan girdiğini ve tasarrufundaki tornavida ile yazar kasayı açtığını, içerisindeki Bin TL ve 15 Sterlin parayı çaldığını söyledi. 
Polis, zanlının hasar verdiği yazar kasanın değerinin ise Bin 750 TL olduğunu belirtti.
Polis, yapılan soruşturma sonucunda zanlının 24 Şubat 2019 tarihinde Çatalköy’de tespit edilerek tutuklandığını söyledi. 
Zanlının mesele ile ilgili gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini,  soruşturmanın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini kaydeden polis, benzer suçlardan sabıkası olan zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

Tedavisi için çaldım
Mahkeme, zanlıyı bir ayı aşmayacak süre ile cezaevine gönderirken, söz alan zanlı, bu suçu annesinin tedavisini devam ettirmek için işlediğini öne sürdü. Zanlı, “Çaresiz kaldım. Annem hasta, beyninde tümör var. Sürekli tedavi görüyor ve her seans 4 bin 500 TL. Anneme ben bakıyorum, başka kimse yok. Mecbur kaldım, yaptım” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473