banner564

Ailesi şikayetçi oldu

Çanakkale Ortaokulunda 12 yaşındaki bir öğrencinin öğretmeni tarafından darp edildiği öne sürüldü

Ailesi şikayetçi oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Çanakkale Ortaokulu’nda önceki gün yaşandığı iddia edilen olay bölgede infial yarattı. Derste arkadaşı ile birbirine kağıt attığı gerekçesi ile öğretmeni tarafından darp edildiği ileri sürülen 12 yaşındaki H.U, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Diyalog muhabirine olayı aktaran çocuğun babası, önceki gün saat 12.00 sıralarında çocuğunun sınıfta başka bir arkadaşı ile bir birlerine kağıt attıkları gerekçesi ile önce öğretmenleri tarafından uyarıldığını, daha sonra ise çocuğunun konu öğretmen tarafından boynundan sıkıca tutulup yere yatırıldığını ve ciddi şekilde darp edildiğini söyledi. Çocuğunun başınında yere vurduğunu öne süren baba, okul müdürünün odasında ise çocuğa “ailene bir şey söylersen seni okuldan atarız” denildiğini ileri sürdü.
Olayı polise aktararak şikayetçi olduklarını söyleyen baba, polisin öğretmen hakkında yasal işlem başlattığını aktardı. Çocuğunun başına gelenleri kabullenmediğini belirten baba, “daha 12 yaşında olan bir çocuğa böyle davranılırmı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474