banner564

Aklını seveyim Saim!

Sudan pasaportuyla girdi, Nijerya ile çıkmak istedi

Aklını seveyim Saim!
banner598

 Suna ERDEN

Gazimağusa’da tespit edilmeyen bir şahıstan bin 500 dolara aldığı sahte Nijerya pasaportu ile ülkeden çıkış yapmaya çalışırken yakalanan Sudan uyruklu Saim Ahmed hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Zanlının daha önce uyuşturucu suçundan teminata bağlandığı, yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu ve bunun için suç işlediği belirtildi. 
Zanlı ile ilgili soruşturmayı yapan polis, zanlının 17 Temmuz sabah saat 06.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan Nijeryalı bir şahıs adına düzenlenmiş sahte Nijerya pasaportu ile çıkış yapmak isterken yakalandığını söyledi. 
Zanlının daha önceden uyuşturucu suçundan çıkış yasağı olduğu için bu suçu işlediğini kaydeden polis, tutuklanan zanlının ifade vererek söz konusu pasaportu Mağusa’da bin 500 dolara temin etiğini söylediğini aktardı. 
Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının serbest kalması halinde yeniden suç işleyebileceğini belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme,  zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474