banner564

AKSA Dünyada üçüncü

AKSA Pazarlama Genel Müdürü Volkan Karaçalı, 176 ülkeye jeneratör sattıklarını açıkladı

AKSA Dünyada üçüncü
banner598

AKSA Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Volkan Karaçalı, 176 ülkeye jeneratör sattıklarını belirtti. Karaçalı,   “Aksa Jeneratör olarak 25 yurtdışı ofisi ve 176 ülkeye gerçekleştirdiğimiz satışlar ile yenilikçi çözümlerimizi sunarken yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı buluyoruz” ifadelerini kullandı.
AKSA Jeneratör, mayıs ayı içerisinde Almanya, Özbekistan, Amerika, Romanya ve Libya’da düzenlenen fuarlarda yenilikçi ürün ve hizmetlerini dünyaya tanıttı.
Data Centre World Frankfurt Fuarı 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde Almanya’da gerçekleşti. Frankfurt’ta düzenlenen ve uçtan uca veri merkezi çözümleri bulunduğu, şirketlerin yeni ortaklıklar kurduğu, bilgi ve deneyim alışverişinde bulunduğu fuarda AKSA Jeneratör standı küresel ölçekte katılımcıların büyük ilgisini toplayarak veri merkezleri için kullanıma uygun 61 farklı modeli hakkında bilgilendirdi.

AKSA jeneratörleri tanıtıldı
Öte yandan 18 ve 20 Mayıs tarihlerinde enerji konusunda dünyanın yakından incelediği en önemli fuarlardan olan, enerji, enerji tasarrufu, kömür endüstrisi için ekipman ve teknolojiler, aydınlatma ve enerji üretimi için modern teknolojiler konuları üzerinde yoğunlaşan Power Özbekistan’da boy gösteren AKSA Jeneratör, Özbekistan ve Orta Asya’dan katılımcıları tüm sektöre uygun çözümleri hakkında bilgilendirdi.
23 ve 25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve sektörün en önemli fuarlarından olan PowerGen USA fuarına yaka ipi sponsoru olarak katılan AKSA Jeneratör özellikle Amerika pazarına uygun UL sertifikalı ve pazarın ihtiyaçlarına yönelik üretilen ürünleri ile dikkat çekti.
AKSA Jeneratör 25 Mayıs’ta Romanya’da gerçekleşen Romanya DataCenter Forum’da ise katılımcılar ile buluşarak yenilikçi yaklaşımları ile öne çıktı.  

Karaçalı: Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz
Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Volkan Karaçalı “ Önümüzdeki dönemde de pazar payımızı artırma hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı ve yatırım planlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz. Dünyanın en büyük üç jeneratör markasından biri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.’’ dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473