banner564

Alakuş ve Yarımbaş ziyaretlerini sürdürüyor

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ve İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay dün, görevini tamamlayan Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ile bu göreve atanan Fatih Yarımbaş’ı ayrı ayrı kabul etti.

Alakuş ve Yarımbaş ziyaretlerini sürdürüyor
banner598

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu kabulde yaptığı konuşmada, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın önemli bir kurum olduğunu dile getirerek, yaptığı icraatlarla da çağdaş bir seviyeye geldiği söyledi. Çocuklara yönelik yarışmaların yanı sıra kültür gezileri de düzenleyen Sivil Savunma Teşkilatı’nın birçok etkinlik düzenlemesinin önemine vurgu yapan Arabacıoğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş’un görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisini kutlayarak yeni atanan Başkan Fatih Yarımbaş’a da görevinde başarılar diledi.
Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ise, iki yıl boyunca onurlu bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, Bakanlık olarak her zaman kendilerine verilen katkıdan dolayı da memnuniyet duyduğunu kaydetti. Göreve yeni atanan Fatih Yarımbaş da, yeni görevinden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyerek, bundan sonraki çalışmalarında Bakanlıkla koordine içinde olmalarını arzu ettiklerini belirtti.

Uluçay başarılar diledi
İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ise kabuldeki konuşmasında görev süresi tamamlanan Alakuş’a sıkıntıyı paylaşan çalışma anlayışı nedeniyle teşekkür ederek, yeni görevinde başarı diledi.
Uluçay, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş ile de aynı işbirliği içinde çalışacaklarına inanç belirterek, İçişleri Bakanlığı’nın doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarla doğrudan iletişime geçtiğini anımsatarak, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın desteklerini her zaman hissettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 09:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Wasp yalakalari İngiliz muhipleri MR hasanakiler

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473