banner564

Alan da satan da karakolda

Uyuşturucu içtikten sonra bayılan Şükrü Peri ayılınca konuştu, torbacı olduğu iddiasıyla 3 kişi tutuklandı

Alan da  satan da  karakolda
banner598
Başkent Lefkoşa’da baygın halde bulunan ve uyuşturucu kullandığı anlaşılan Şükrü Peri’nin ifadesinden yola çıkan torbacılara ulaştı.
Şükrü Peri’nin yanı sıra meseleyle bağlantılı oldukları iddiasıyla Hüseyin Parçalar, İzzet Eraslan, Celal Kaya tutuklandı. Tüm zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yürüten polis, 7 Kasım saat 13.30 sıralarında zanlı Şükrü Peri’nin Lefkoşa’da baygın vaziyette bulunduğunu, üzerinden 50 miligram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Peri, Parçalar’dan aldığını söyledi…
Polis, zanlının suçüstü yakalandığını ve izahat istendiğinde uyuşturucu maddeyi zanlı Hüseyin Parçalar’dan aldığını itiraf ettiğini belirtti. 
Polis, zanlı Parçalar’ın ayni gün Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandığını, üzerinde yapılan aramada, 150 miligram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. 

Paçalar da Eraslan’ın ismini verdi…
Polis, zanlı Parçalar’dan alınan ifadede ise zanlı İzzet Eraslan’dan 4 ayrı seferde toplamda 10 gram olarak uyuşturucu aldığını itiraf ettiğini, meseleye bağlantısı olduğu tespit edilen Eraslan’ın da tutuklandığını söyledi. 
Polis, zanlı Eraslan’ın da ifade verdiğini ve maddeleri Ekim – Kasım 2017 tarihleri içerisinde 10 gram olarak bin 500 TL karşılığında zanlı Celal Kaya’dan aldığını belirtmesi üzerine Kaya’nın da tutuklandığını mahkemeye aktardı. 

Eraslan da “Kaya’dan aldım” dedi
Polis, zanlı Kaya’nın evinde yapılan aramada yaklaşık 90 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını ayrıca bir adet içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen sigara ile bin 820 TL nakit para bulunduğunu söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak tutuklanan zanlıların doktor kontrolünden geçirildiğini, zanlı Kaya’nın böbrek sorunu olması nedeni ile tedavi edildiğini ve hücreye götürüldüklerini belirtti. 
Polis, zanlı Celal Kaya’nın hücrede sinir krizi geçirip lavaboyu kırdığını ve kendisine zarar verdiğini de mahkemeye aktardı. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni belirterek 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473