banner564

Alıcılar aranıyor

18 Nisan’da ülkeye getirdiği 50 uyuşturucu haptan 45’ini piyasaya süren Mısırlı Hassan, Girne’de narkotiğe yakalandı

Alıcılar aranıyor
banner598

 Suna ERDEN

Ülkeye gizlice soktuğu uyuşturucu hapların bir kısmını Girne’de sattığı ileri sürülen Mısır uyruklu 36 yaşındaki Mohamed Elsayed Ahmed Hassan, önceki akşam şüpheli hareketleri ile dikkat çekince devriye gezen Narkotik polisi tarafından yakalandı.
Makul güç kullanılarak tutuklanan zanlının üzerinde şeffaf naylon içinden 5 adet MDMA uyuşturucu hap ele geçirildi. Zanlıdan yapılan sorgulamada, konu haplardan 45 adet daha olduğunu ve bunları çeşitli tarihlerde sattığı yönünde itirafta bulundu.   Zanlı Hassan, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlının Uyuşturucu Madde İçeren (MDMA) Hap “Tasarrufu” suçundan tutuklandığını belirtti. Bayram, zanlının önceki akşam saat 19.50 raddelerinde Mevlana Sokak Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından, şüpheli vaziyette görülen ve kaçmaya çalıştığı esnada yakalandığını söyledi. 

18 Nisan’da getirmiş
Bayram, zanlının üzerinde yapılan aramada 5 adet MDMA hap uyuşturucu ele geçirildiğini ifade etti. Bayram, zanlıdan yapılan sorgulamada uyuşturucu hapları 18 Nisan tarihinde Ercan Havalimanı’ndan ülkeye soktuğunu ve 45 âdetini sattığı yönünde ifade verdiğini kaydetti. 
Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini kaydeden Bayram, uyuşturucu hapların kim veya kimler tarafından satın alındığının araştırıldığını belirterek zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalması talebinde bulundu. 
  Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474