banner564

Alkolü aldı dehşet saçtı

Orhan Karataş, aralarında husumet bulunan komşusu Ali Gençoğlan’ı elinden, Perin Özdil’i ise bacağından bıçaklayarak yaraladı

Alkolü aldı dehşet saçtı
banner598
Başkent Lefkoşa’nın Kızılay bölgesinde, komşusu Ali Gençoğlan’ı elinden, Perin Özdil’i ise bacağından bıçaklayarak yaralayan ve olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan Orhan Karataş, dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlının olay esnasında alkollü olduğu ve komşuları ile aralarında uzun süreden beridir husumet olduğu belirtildi. Tutuklama talebi ile duruşmaya çıkarılan zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Orhan Karataş’ın önceden aralarında husumet olan komşuları Ali Gençoğlu ve Perin Özdil’e alkollü olduğu esnada bıçakla saldırarak yaraladığını söyledi. Polis, Gençoğlu’nun elinde 2 cm Perin Özdil’in ayağında ise 5 cm kesik oluştuğunu, yaralıların hastanede tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu olduklarını belirterek, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Zanlının 3 bin TL nakit teminat yatırarak serbest kalmasına karar veren mahkeme ayrıca davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve haftada bir gün polise giderek imza atmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473