banner564

Alpet Club Card sahibi olanlar araba ve ev kazanma şansı elde ediyor

Büyük kampanya

Alpet Club Card sahibi olanlar araba ve ev kazanma şansı elde ediyor
banner598

 İlkyaz PORTAKALCIOĞLU

Alpet Club Card’ın yeni kampanyasının tanıtımı, kampanyaya destek veren paydaşlarla beraber Merit Lefkoşa Otel’de yapıldı.
Basın kampanya hakkında bilgi verilen toplantıda ilk konuşmayı Alpet Kıbrıs Satış ve Pazarlama Yönetmeni Tevfik Türkoğlu yaptı. 
Türkoğlu, 23 Temmuz’da başlayacak olan ve ‘dev’ diye nitelendirdiği kampanyayla ilgili detaylı bilgiler aktardı. 
Türkoğlu, “23 Temmuz 2018 günü başlayacak dev kampanyamız ile Club Card müşterilerine kazançlarına kazanç katmaya geliyoruz. 2019 yılı ortasına kadar sürecek olan kampanyamızda Club Card müşterileri anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları alışverişlerde hem anlık hem aylık çekilişlerle on binlerce litre akaryakıt kazanacaktır. Bunlara ek olarak yılbaşı özel çekilişi ile bir adet Jeep Renegade 20 Temmuz 2019’da büyük çekilişle Selba Homes farkıyla 2+1 Türk koçanlı bir daireyi sizlere armağan edecektir” dedi.
Kampanyaya destek veren Selba Homes Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Ata Tahiroğlu da toplantıda hazır bulundu. Tahiroğlu, Selba Homes olarak kampanyaya destek veriyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, ‘kampanya tüm halkımıza hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.
Kampanyaya destek veren bir diğer paydaş Kuzey Kıbrıs Türkcell adına konuşan Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, projede yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Toplantıda son sözü alan  Alpet Kıbrıs Müdürü Mehmet Fatih Toprak şunları aktardı, “Alpet bir Altınbaş Holding akaryakıt şirketi olup KKTC’de 20 yıla yakındır akaryakıtın öncülüğünü rekabetin öncülüğünü ve kalitenin öncülüğünü yapmaktadır. Bizim beş ana dalda faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Bunların başında akaryakıt istasyonlarımız. Bu istasyonlarımızda hizmet veren marketlerimiz yıkama servisimiz self-servislerimiz otomatik araç yıkama servislerimiz ile müşterilerimize sonsuz bir hizmet ağı sunmaktayız. Aynı zamanda yüksek hacimli müşterilerimizin araçlarının adanın birçok yerinde yakıt almalarını sağlayacak taşıt yönetim sistemlerimizi de geliştirdik.”
Konuşmaların ardından kampanya ile ilgili sunum gerçekleştirildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474