banner564

Amacına ulaşamadı

İsa Akdeniz, Girne’de iki inşattan çaldığı iddia edilen 3 ton demiri Haspolat’ta satmak isterken yakalandı

Amacına ulaşamadı
banner598

 Suna ERDEN

Boğazköy’de iki ayrı inşaattan kilolarca demir çaldığı öne sürülen İsa Akdeniz, tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlının çaldığı demirleri Haspolat’a satmaya götürdüğü ve orada suçüstü yakalandığı belirtildi. Zanlının iki ayrı inşaattan toplam 3 bin kilo demir çaldığı kaydedildi. Zanlı hakkında soruşturma başlatılırken dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.  
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Boğaz Karakol’unda görevli polis memuru Sami Güneş, zanlı Akdeniz’in 6 Mayıs 2018 tarihinde saat 02.00 sıralarında H.Ç.’ye ait Boğazköy’de Gökkuşağı Sokak üzerinde yapım aşamasında olan bir inşaatın karkasında bulunan 520 kilo ağırlığında etriye demirlerini çaldığını söyledi.

Girne’de çaldı, Haspolat’ta yakalandı
Güneş, zanlının önceki gün de yine aynı saatlerde Boğazköy’de A.V.’ye ait Bahçelievler sokakta bulunan yapım halindeki inşaatın alanında muhafaza edilen 2 bin 500 kilo ağırlığında bükülmüş demirleri çaldığını kaydetti. 
Zanlının yapılan soruşturmanın ardından önceki gün çaldığı demirlerin bir kısmı ile Haspolat’ta yakalandığını kaydeden Güneş, Akdeniz’in gönüllü ifade verdiğini ve kendisine yardımcı olan bir şahsın daha olduğunu belirtti. 
Aranan bir şahsın daha olduğunu kaydeden Güneş, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalması talebinde bulundu. Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473