banner564

GAÜ’de öğrenciler doyasıya eğleniyor

GAÜ’de düzenlenen bahar şenlikleri birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor

GAÜ’de öğrenciler doyasıya eğleniyor
banner598

 Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ) düzenlenen bahar şenlikleri birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Bahar şenlikleri kapsamında, her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Kral ve Kraliçesinin seçildiği güzellik yarışması bu yıl da büyük ilgi gördü. Ayrıca MayDay konseri ile de öğrenciler doyasıya eğlendi.
 GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen güzellik yarışmasına basının yanı sıra GAÜ öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Telsim, Memduh Erdal Parfümeri, ve Ju Ju Butik’in katkıları ile gerçekleşen GAÜ 2018 Güzellik Yarışmasında yarışmacılar gösterdikleri sahne performansı ve konuşmaları ile büyük beğeni toplarken heyecanlarını da gizleyemediler.
Yarışmanın jüri üyeliğini bu yıl GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ Rektörü Prof.Dr.Kutsal Öztürk , GAÜ Marketing Koordinatörü Leyla Biçer, Memduh Erdal Make-up artist Nazime Karaman, Sağlık Bilimleri Yüksekokul Müdürü Tülin Bodamyalı, GAÜ Sahne Sanatları Drama ve Oyunculuk Öğretim Üyesi Osman Ateş, Memduh Erdal Parfümleri make-up artisti Rahime Yükler, Ju Ju Butik ‘ten ise Şengül Ünal yer aldı .
GAÜ 2018 Güzellik Yarışmasında Kraliçe Enzhe Adaeva olurken , Kral ise Mertcan Lazoğlu oldu. İkinciliği Kristiba Moskalenko alırken, erkeklerde ise ikinciliği Mehmet Şahin üstlendi. Yarışmanın üçüncülüğünü erkeklerde Rustam Aiapov alırken, bayanlarda ise  Valeriya Fenich aldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473