banner564

Aman Allah’ım neler oluyor!

Polise Lefkoşa’da çarptı kaçtı, arkasından iki el ateş açıldı, Gönyeli’ye kadar kovalandı, yolda bir kişiye daha vurdu, sonunda yakalandı

Aman Allah’ım neler oluyor!
banner598
 Çağrı PEKÖZ

Başkent Lefkoşa’da dün, polisle bir sürücü arasında gerçekleşen kovalamaca duyanlara, “aman Allah’ım bu ülkede neler oluyor” dedirtti. Lefkoşa’da başlayan ve Gönyeli’ye kadar devam eden kovalamacada bir polis memuru ile bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Başkent sokaklarında aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca iddialara göre şu şekilde gelişti, Veli Künar isimli polis memuru dün  Girne Kapısı’nda yaptığı trafik kontrolü esnasında GT 632 plakalı araca dur ihtarında bulundu. GT 632 plakalı araç sürücüsü dur ihtarına uymayarak polis memuruna kasti olarak çarptı ve yoluna devam etti.

 

Polise iki kez çarptı

Polisin, işaretine uymayarak olay yerinden kaçan araç sürücüsünün, motosikletiyle peşine düşmesiyle kovalamaca başladı.  Terminal bölgesinde sürücüyle yine karşılaşan polis, yeniden çarpılmaktan kurtulamadı ve yere düşerek yaralandı. Polis memuruna ikinci kez çarpna araç sürücüsü hızla olay yerinden kaçtı. Motordan düşerek yaralanan Polis memuru olay esnasında oradan geçen başka bir motosikletli ile kaçan aracın peşine düştü.

 

Çıkmaz sokakta terör estirdi

Takip edildiğini farkeden sürücü Lefkoşa’dan Gönyeli istikametine doğru yol aldı. Gönyeli’de izini kaybettirmek isterken çıkmaz sokağa giren araç sürücüsü, yakalanacağını anlayınca arabasıyla geri geri gelerek bu sefer polisle birlikte kendisini takip eden motosiklet sürücüsüne de çarparak kaçtı. Polis tüm uyarılarına rağmen durmayan sürücünün kullandığı aracın tekerlerine tabancasıyla iki el ateş açtı, fakat GT 632 plakalı araç sürücüsünün olay yerinden kaçmasını önleyemedi.

 

Kaçan sürücü ve yanındakiler yakalandı

Polis memurunu ve yanında bulunan motor sürücüsünü yaralayarak olay yerinden kaçan araç sürücüsü için başlatılan geniş çaplı arama dün gece sonuç verdi. Elde edilen bilgilere göre polis, kaçan sürücü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı.

 

Bugün mahkemeye çıkarılacaklar

İsimlerinin baş harfleri S.S, Ö.S ve H.D olduğu öğrenilen 3 kişinin gazetemiz baskıya verildiği saatlerde polisteki sorguları devam ediyordu. Lefkoşa’da hareketli bir gün yaşanmasına ve iki kişinin yaralanmasına neden olan zanlıların bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 05:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473