banner564

Amansız hastalığa karşı ancak bir yıl direnebildi

2 çocuk babası, 44 yaşındaki polis çavuşu Ahmet Ertoprak, amansız hastalığa karşı ancak bir yıl direnebildi

Amansız hastalığa karşı ancak bir yıl direnebildi
banner598



Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Mormenekşe’de ikamet eden ve köyde herkes tarafından çok sevilen Polis Çavuşu Ahmet Ertoprak, bir yıldır mücadele ettiği hastalığa daha fazla dayanamayarak dün sabah 07.00 sıralarında tedavi gördüğü Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
Gazimağusa Polis Müdürlüğü İdari İşler ve Özlük işleri biriminde görev yapan Ahmet Ertoprak geride, gözü yaşlı eşi Fatma Ertoprak ve Doğa ile Doğus isminde iki evlat bıraktı.
Ertoprak’ın ölümü aile yakınları, polis teşkilatının yanı sıra Mormenekşe köyünü de üzüntüye boğdu.

Askeri tören ile defnedildi
Ahmet Ertoprak dün düzenlenen resmi törenle öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip Mormenekşe’de toprağa verildi. 
Üst düzey askeri ve polis yetkilileri ile birçok silah arkadaşının katıldığı cenaze töreni boyunca Ertoprak’ın yakınlarının gözyaşları sel olup aktı. 
Köylülerinin “çok değerli hayat dolu ve ailesine düşkün bir insanı kaybettik” yorumunu yaptıkları Ertoprak’ın bazı mesai arkadaşlarının da bitkin olduğu gözlemlendi. 

Yakınları fenalık geçirdi
Cenaze töreninde Ertoprak’ın bazı yakınları fenalık geçirdi. Ahmet Ertoprak, Mormenekşe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Mormenekşe Kabristanlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Foto: Cenaze, Ahmet Ertoprak.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473