banner564

Ambargoları kırdı geçti

Üç kıta, sekiz ülkede iş yapan Burak Başel’e “Yılın Girişimcisi” ödülünü Cumhurbaşkanı Akıncı verdi

Ambargoları kırdı geçti
banner598

 Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı ile birlikte, Kuzey Kıbrıs Genç Girişimciler ve Liderler (JCI) Derneği’nin, “Yılın Girişimcisi 2018 Ödül Töreni ve Gala Gecesi”ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Akıncı, gecede, “Yılın Girişimcisi” ödülüne layık görülen Burak Başel’e ödülünü verdi.
Yapılan açıklamaya göre Akıncı, Golden Tulip Otel’de yer alan etkinlikte yaptığı konuşmada, böylesi bir ödül gecesinde bir kez daha katılmaktan mutlu olduğunu belirterek, Burak Başel’i kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Salonda kadın ağırlığının fazlalığına işaret eden Cumhurbaşkanı Akıncı, bu yıl 13. kez verilen girişimcilik ödülünü bugüne kadar bir kadın girişimcinin almadığını öğrendiğini belirterek, girişimcilik ödülünü gelecek yıllarda kadın girişimcilerin de almasını temenni etti.
Her başarılı bir erkeğin yanında mutlaka bir kadın olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Akıncı, “Kıbrıs’ta daha iyiye daha güzele gideceksek, KKTC’yi daha iyiye götüreceksek, her alanda; siyasette de, çalışma yaşamında da eğitimde de ve girişimcilikte de omuz omuza çalışmak ve başarmak durumundayız. Bunu da başarabileceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Akıncı, sınırları, içinde yaşanılan ambargoları aşabilmemin en önemli unsurlarından birinin de teknoloji olduğunu dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Akıncı, konuşmasının ardından, üç kıta, sekiz ülkede iş yapan Burak Başel’e “Yılın Girişimcisi” ödülünü verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474