banner564

Anlamlı katkı

23 Nisan İlkokulu’nda Biray Eminoğlu Çocuk Eğitim ve Oyun Parkı açıldı

Anlamlı katkı
banner598
Arzu KÖPRÜLÜ
23 Nisan İlkokulu’nda “Biray Eminoğlu Çocuk Eğitim ve Oyun Parkı”nın açılışı yapıldı.
Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Eminoğlu’nun finansmanıyla gerçekleştirilen parkın açılış törenine, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, okul aile birliği, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
5’inci sınıf öğrencisi Eda Özlü’nün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 23 Nisan İlkokulu Müdürü Osman Fırat, Biray Eminoğluları ve Milli Eğitim Bakanı Berovada birer konuşma yaptı.
23 Nisan İlkokulu Müdürü Osman Fırat, parkın açılışını 1 Haziran Dünya Çocuk gününde yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, parkın bahçe projelerinin ilk etabı olduğunu ve sırayla anfi tiyatro, tarım alanı ve hayvanat bahçesiyle projeyi tamamlayacaklarını söyledi.
Biray Eminoğlu da, 40 yıllık eğitim hayatında 3 nesile eğitim vermiş biri olarak bugün büyük bir gurur yaşadığını söyledi.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ise, bu anlamlı günde güzel bir park alanını hizmete açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Eğitim bir ülkenin geleceği konusunda üzerine yatırım yapılan en önemli unsurlardan bir tanesidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473