banner564

Anlatılanlar şok etti

Gazimağusa’da dövülerek öldürülen Kennedy Taombabwa Dede cinayeti davasında yeni tanıklar dinlendi

Anlatılanlar şok etti
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

    Gazimağusa’da 29 Ocak 2018 tarihinde işlenen Kennedy Taombabwa Dede cinayeti ile ilgili dava dün de devam etti. Sanıklar Nidai Şanlı, Onur Körkurt, Ozan Körkurt, Zekeriya Kurucu ve 17 yaşındaki S.D. duruşma için dün Gazimağusa Ceza Yargıcı Umut İnan huzuruna çıkarıldı. 
   Olayın tanıklarından Ayfer Yalap mahkemede gördüklerini anlattı. Yalap, 4 kişinin siyahi şahsı döve döve arabaya sokarak bölgeden uzaklaştığını söyledi.
   Olayın yaşadığı gece gürültü sesleri üzerine balkona çıktığını anlatan Yalap, 4 kişinin siyahi bir şahsı döverek arabaya sokmaya çalıştığını gördüğünü ve siyahi şahsın bağırarak yardım istediğini belirtti. Bu kişiler arasında iri yarı olan kişinin siyahi şahsa daha fazla vurduğunu gördüğünü anlatan Yalap, daha sonra bu 4 kişinin siyahi şahsı arabaya sokarak bölgeden uzaklaştığını söyledi.
   Tanık polis subayı Rezvan Kaçar ile polis memuru Raif Safa ise mesele ile ilgili yaptıkları icraatları mahkemeye aktardı.
   İddia Makamının dünkü duruşmada başka tanık hazır etmemesi üzerine dava tanıkların dinlenmesine devam edilmek üzere bugüne ertelendi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473