banner564

Arkadaşlarını kurtardı

Mohammad Shahroze evinde ele geçirilen 4 gram uyuşturucunun kendisine ait olduğunu kabullendi

Arkadaşlarını kurtardı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Narkotik Şube ekipleri tarafından 14 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen ve 5 kişinin tutuklandığı uyuşturucu operasyonunda Mohammad Shahroze teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mohammad Shahroze’ın uyuşturucunun kendisine ait olduğunu kabullenmesinin ardından olayda tutuklanan diğer zanlılar; Osama Duranni, Abdullah Amjad Bashjir, Ahmet Sher Afgan ve Ahmet Azfal mahkeme huzuruna çıkarılmadan serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlının evine 14 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen operasyon sonucunda 4 gram 366 miligram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ile uyuşturucu kalıntısı içeren 18 sigara izmariti ve iki adet öğütücü bulduklarını söyledi. 
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Kavaz, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlının serbest bırakılmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla zanlının 10 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftada bir en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474