banner564

Aşk gözünü kararttı

Sevgilisini işten çıkaran babasını ölümle tehdit edince tutuklanan Fırat Argüden’in arabasında da 1 adet tabanca bulundu

Aşk gözünü kararttı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün sevgilisi, babası tarafından işten çıkarılan Fırat Argüden isimli genç, babasının evine giderek önce kapıyı kırarak içeri girdi ardından ise, “Selma’yı ara işe geri dönsün, yoksa seni öldürürüm” diyerek babasını tehdit etti. 
Babasının şikayeti üzerine gözaltına alınan Fırat Argüden’in aracında yapılan aramada ise 1 adet 9 mm çapında tabanca ile 15 adet canlı mermi bulundu. 
Konu tabanca ve mermilerin ise zanlının babası adına kayıtlı olduğu ve zanlı tarafından geçtiğimiz Aralık ayından buyana kanunsuz olarak tasarruf edildiği belirlendi. 
Mahkemeye çıkarılan zanlı Fırat Argüden, davaları görüşülünceye kadar serbest bırakıldı.

Polis olguları aktardı
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Raif Safa, zanlının 2016 Aralık ayı ile 16 Ocak 2016 tarihleri arasında kanunsuz olarak tasarruf ettiği babasının adına kayıtlı 9 mm çapında tabanca ile 15 adet canlı merminin, zanlının aracında polis ekipleri tarafından bulunduğunu söyledi. Zanlının aynı gün babasının ikametgahının giriş kapısını kırarak içeriye girdiğini ve babasına, “Selma’yı ara işe geri dönmesini sağla, yoksa seni öldüreceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu aktaran Safa, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlının serbest bırakılmasını talep etti.

4 bin TL ödedi
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 4 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin, lehinde 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474