banner564

Ayankoya uçuyordu

Arabasıyla kaza yaptıktan sonra tuhaf hareketler sergileyen Nijeryalı öğrencinin üzerini arayan polis, cebinde uyuşturucu buldu

Ayankoya uçuyordu
banner598
Onur ULAĞ
Uyuşturucu madde aldıktan sonra direksiyona geçen ve kaza yapan Nijerya uyruklu Opomipo Ayankoya’nın şüpheli davranışları onu ele verdi. Kendinde olmayan zanlının üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Zanlı gözaltına alınıp hakkında soruşturma başlatılırken kaza esnasında uyuşturucu alıp almadığının tespiti için kan ve idrar örnekleri alındı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.  
Polis, önceki akşam saat 22.30 sıralarında Lefkoşa’da trafik kazası meydana geldiğini, kazayı yapan araç sürücüsü zanlı Opomipo Ayankoya’nın şüpheli davranışları nedeni ile üzerinde arama yapıldığını ve çantasında 1 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu bulunduğunu söyledi. Zanlının gözaltına alındığını, uyuşturucu maddenin laboratuvara gönderildiğini belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473