banner564

Baba ile oğlu hastanede

Mutluyaka yakınlarında meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü 37 yaşındaki Umut Gazi ile 2 yaşındaki Batu Gazi yaralandı

Baba ile oğlu hastanede
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa- Gazimağusa anayolu, Mutluyaka kavşağı civarında meydana gelen trafik kazasında baba ile 2 yaşındaki oğlu yaralandı. Kaza, 37 yaşındaki Umut Gazi’nin Mutluyaka kavşağı yakınlarında direksiyon hâkimiyetini kaybederek, önce yolun solunda bulunan trafik levhasına, ardından da çelik bariyerlere çarpması sonucu gerçekleşti. Sürücünün yanı sıra çarpmanın etkisiyle takla atan araçta bulunan 2 yaşındaki Batu Gazi de yaralandı. Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba-oğlu tedavi altına alındı. 

Soruşturma başlatıldı
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün saat 15.00 sıralarında Lefkoşa - Gazimağusa anayolunda Umut Gazi (E-37), yönetimindeki MD 187 plakalı araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada Mutluyaka kavşağı yakınlarında direksiyon hâkimiyetini kaybederek, önce yolun solunda bulunan trafik levhasına, ardından da çelik bariyerlere çarpıp takla attı. 
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Umut Gazi ile araçta yolcu olarak bulunan Batu Gazi (E-2) Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Yaralıların tedavisi sürerken polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474