banner564

Bakalım ne olacak?

Zeka geriliği bulunan 14 yaşındaki kız çocuğu ile ilişkiye girip, hamile bıraktığı gerekçesiyle 2 yıl hapislik alan Remzi Çil süreye itiraz etti

Bakalım  ne olacak?
banner598
Çiğdem AYDIN
Gazimağusa’ya bağlı Güvercinlik köyünde 2013 yılı Aralık ayı ile 2014 yılı Şubat ayları arasında zeka geriliği bulunan 14 yaşındaki kız çocuğu ile ilişkiye girip, hamile bıraktığı gerekçesiyle 2 yıl hapislik alan 60 yaşındaki Remzi Çil süreye itiraz etti. Remzi Çil, Mağusa Kaza Mahkemesi’nin vermiş olduğu 2 yıl hapis cezasını çok bularak itiraz dosyaladı. Yüksek Mahkeme huzurunda dün gerçekleşen dünkü duruşmada mahkûm Remzi Çil adına Avukat Murat Hakkı ve Başsavcılık adına Savcı Ahmet Özlemler hazır bulundu. 
Yargıtay Ceza Heyeti Başkanı Ahmet Kalkan, üye Bertan Özerdağ ve üye Beril Çağdal huzurunda görüşülen davada sanık avukatı Murat Hakkı itiraz sebeplerini sunarak cezanın çok olduğunu öne sürdü. Sanık avukatının ardından söz alan Savcı Ahmet Özlemler savcılığın itirazını heyete aktarmasının ardından Yargıtay Ceza Heyeti itirazları incelemek ve kararını açıklamak için davayı süresiz erteledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474