banner564

Kafasını dinleyecek

Kafasını dağıtmak için av tüfeğiyle havaya 2 el ateş eden Caner Köklüoğlu ceaevine gönderildi

Kafasını dinleyecek
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da psikojik bunalıma girerek meskun mahalde av tüfeği ile havaya 2 el ateş açan Caner Köklüoğlu devriye gezen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Tanık polisin şahadetine göre içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeni ile psikolojik bunalıma girerek kafasını dağıtmak amacı ile konu suçu işleyen zanlı mahkemeye girişi esnasında ise gazetecilere, “Mesaj yerine ulaştı” şeklinde konuştu.

Kefaleti ödeyemedi
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Arif Toroslu, zanlının 3 Mayıs 2015 tarihinde saat 17.00 sıralarında Gazimağusa’da Gülseren Askeri Gazinosu ile Serbest Liman arasıdaki bölgede, maddi sıkıntılarından dolayı psikolojik buhrana girmesi sonucu, kafa dağıtmak amacı ile tasarrufunda bulundurduğu av tifeği ile havaya 2 el ateş ettiğini söyledi. 
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Toroslu, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlediren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 2 bin TL nakdi kefalet yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin lehinde 50 bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Kefaleti yatıramayan Caner Köklüoğlu hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474