banner564

Bakanlıktan Viyana çıkarması

KKTC, Avusturya’da düzenlenen turizm fuarında tanıtılıyor

Bakanlıktan Viyana çıkarması
banner598
KKTC turizmi, Turizm Bakanlığı’nın yurtdışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında, Avusturya’nın Viyana kentinde düzenlenen “Ferien Messe 2016” turizm fuarında tanıtılıyor.
Fuarda bakanlığı temsilen Bakanlık Müdürü Ümit Özkıran, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi personelleri Kağan Darbaz ve Fatma Üstünel görev yapıyor. Bakanlık yetkilileri ve ülke turizmcileri, Avusturya ve Orta Avrupa turist pazarına yönelik tanıtım ve pazarlama çalışmaları kapsamında Avusturyalı ve diğer Avrupalı tur operatörleri ile görüşmeler yaparak, KKTC standını ziyaret eden kişilere ülke turizmi hakkında bilgiler veriyor.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Pazar gününe kadar devam edecek olan “Ferien Messe 2016” turizm fuarında, özellikle Avusturya ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hava yolu şirketleri, tur operatörleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, turizm teknolojisi üreten firmalar, restoranlar, turizm birlikleri, oteller, gemi turizmi şirketleri, turizm pazarlama şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren birçok profesyonel yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473