banner564

Baldız affetti yargı acımadı

Ünlü modacı Bahar Doratlı’nın çek defterini çalıp, sahteleyen ve banka hesabından 75 bin lira çeken enişte Ahmet Kahraman 14 ay hapis yatacak

Baldız affetti yargı acımadı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da 2016 yılı Aralık ayı içerisinde, baldızı ünlü modacı Bahar Doratlı’ya ait 8 adet çek yaprağını çalan Ahmet Kahraman hakkında dava karara bağlandı. Çaldığı çek yapraklarını sahteleyerek tedavüle sürüp toplamda 75 bin TL tutarında nakit para ve mal temin eden Ahmet Kahraman, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme heyeti tarafından dün suçlu bulunarak 14 ay hapse mahkûm edildi.
   Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi adına kararı açıklayan Başkan Nüvit Gazi, sanığın 2016 yılı Aralık ayı içerisinde, baldızı Bahar Doratlı’nın ikametgâhında bulunduğu sırada, ona ait 8 adet çek yaprağını çaldığını belirtti. Gazi, sanığın çek yapraklarını sahteleyerek tedavüle sürdüğünü ve toplamda 76 bin TL nakit ve mal temin ettiğini anımsattı.
    Sanığın işlemiş olduğu suçun ekonomik hayatı olumsuz etkilediğini ve bu tür suçlara ağır cezalar verilmesi gerektiğini vurgulayan Gazi, Kahraman’ın müştekiyi toplamda 75 bin TL zarara uğrattığını anımsattı.
    Kahraman’ın müştekinin mağduriyetini gidermesinin hafifletici neden olarak değerlendirdiklerini belirten Gazi, sanığa hapislik dışında bir ceza takdir edilmesinin mümkün olamayacağını ifade etti ve 14 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.
Bu arada Diyalog’un konuştuğu ünlü Modacı Bahar Doratlı, Kahraman ile ilgili şikayetini geri çektiğini hatırlattı ancak karara ilişkin yorum yapmadı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473