banner564

Başka seçenek yok

UBP’nin İskele ve Güzelyurt ilçe örgütleri, Eroğlu’nun yeniden adaylığına tam destek belirtti

Başka seçenek yok
banner598
Ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele ile Güzelyurt İlçe Örgütü, Parti Meclisi’nin Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yeniden aday olması yönünde aldığı tavsiye kararını yerinde bularak, Eroğlu’nun yeniden adaylığına tam destek belirtti.
UBP İskele İlçe Başkanlığı binasında dün akşam UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, Gazimağusa Milletvekili Dursun Oğuz, Parti Meclisi üyeleri İlçe Yönetim Kurulu, Belediye Meclisi üyeleri, örgüt başkanları, kadın kolları ve gençlik kollarının katılımıyla Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun adaylığına destek kararı için toplantı yapıldı.
Toplantıda, “Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun, devlete inanan, KKTC’ye büyük emekleri olan, milli davayı getirmiş olduğu noktadaki birikimi ve yüksek liderlik özellikleriyle aday olması ve devlete bir dönem daha cumhurbaşkanlığı yapması” talep edildi.
Yaklaşık yarım saat süren toplantıda Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yeniden aday olması talebi, ayakta alkışlar arasında oy birliğiyle kabul edildi.


“Güzelyurt örgütü de aynı kararı aldı”
UBP Genel Sekreteri Sunat Atun dün ayrıca, UBP Güzelyurt Örgütü’nün de aynı kararı tek ses ve tek söz olarak aldığını açıkladı. Atun, bunun da UBP’nin örgütsel yapısının tüm ilçelerde aynı kararlılık ve inançla Eroğlu’nun adaylığını talep ettiğinin göstergesi olduğunu ifade etti.
Atun, Eroğlu’nun yeniden adaylığını; KKTC’nin bir ferdi olarak, ülkenin, 1devletin ve evlatlarının geleceği için talep ettiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474