banner564

Başka suçları da var

Önce Ahmet İçim’i, sonra da kendi kendini bıçaklayan Hamit Manga , tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi

Başka suçları da var
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’da tartıştığı Ahmet İçim isimli şahsı bıçaklayan Hamit Manga polis tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. Surlariçi bölgesinde meydana gelen olayda tartıştığı Ahmet İçim isimli şahsı bıçakla yaralayan zanlı Hamit Manga aynı bıçakla kendisini de yaraladı. Zanlı polise verdiği ifadede İçim tarafından bıçaklandığını öne sürdü. Ancak olay yerindeki kameraları inceleyen polis, zanlının yalan söylediğini tespit etti. Yaralama suçundan tutuklanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Hamit Manganın 2 Ekim tarihinde akşam saatlerinde tartıştığı zanlı Ahmet İçim’i bıçak ile yaraladıktan sonra aynı bıçak ile kendi vücudunda da yaralar açtığını ve polise bıçaklandığına dair yalan beyanda bulunduğunu söyledi. 

30 gün cezaevine gönderildi
Polis, kamera kayıtları incelendiğini ve zanlının üzerinde bulunan yaraların kendisi tarafından yapıldığının tespit edildiğini belirtti. Polis, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlı Manga’nın benzer suçtan ve uyuşturucu suçundan askıda davası olduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, benzer suçları bulunan zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 30 gün süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473